KOOLITANTS 2024: Harju-, Ida- ja Lääne-Virumaa, Jõgeva-, Rapla- ja Järvamaa piirkondlik tantsupäev

13. APRILL 2024, JÕHVI KONTSERDIMAJA

Kell 12:00 (mudilased, 1…4 ja 4…7 klassid)
Kell 18.00 (6…9 klassid ja gümnaasium+ vanuseaste)

Eesti suurim laste ja noorte tantsufestival Koolitants tähistab 30. juubeliaastat!

Festivali Koolitants tantsupäevad on sel aastal jõudnud teise etapini. Aprillikuu jooksul toimuvad Pärnu Kontserdimajas, Ugala Teatris ja Jõhvi kontserdimajas festivali piirkondlikud tantsupäevad. Taaskord saab kokku suur tantsusõpruskond üle Eesti, et jagada tantsurõõmu ja jutustada läbi tantsuloomingu meid kõiki puudutavatel teemadel.

Piirkondlikelt tantsupäevadelt valib lõppkontsertidele tantsud peale kõikide tantsupäevade toimumist kunstiline tiim koosseisus Ingrid Mugu ja Kristiina Siig. Lisaks kuulutab iga piirkondliku tantsupäeva kontserdi lõpul oma eripreemia välja Eesti Noorte Tantsu Ühingu tantsukoolituse läbinud noortežürii, kelle märgitud tantsud on samuti oodatud esinema lõppkontsertidele.

Piirkondlikud tantsupäevad avab ETA Kompanii Anna Kenricku (Šotimaa Rahvuslik Noorte Tantsu Kompanii) lühilavastusega “ÜmberJoondumine”. Koos kontserdijuht Kelly Vaskiga astub lavale ka Koolitantsu Kompanii 14. lennu vähendatud koosseis, esitades katkendeid tantsulavastusest “Kui ma veel noor ja jumal olin”, koreograafid Kadi Aare ja Maarja Pruuli.

Koolitants 2024 tantsupäevade kontserdijuht on laulja ja laulukirjutaja Kelly Vask, kes varasemast on tantsusõpradele tuttav sellistest Koolitantsu Kompanii suurlavastustest nagu “Udus või ilmsi” Rakvere vallimäel ning “Kui ma veel noor ja jumal olin” Jõhvi kontserdimajas.

Koolitantsul toimub ka sel aastal publiku lemmiku hääletus, mille võitja selgitame välja SMS hääletuse teel. Kontserdi vältel saad numbrile 15330 oma lemmiktantsu esinemisnumbri saata ning kontserdi lõpuks selgub vastava kontserdi publiku lemmik. SMSi hind on 0,99 eurot.
Igalt piirkondliku tantsupäeva kontserdilt saab lõppsaatesse edasi 2 enim hääli saanud tantsu.

TV6 eetris 28. aprillil kell 14.00 – 15.00 olevas telesaates selgub salvestuste põhjal selle aasta Koolitantsu publiku lemmik.

#tantsonkunst, mille nautimine ei võta midagi ära – kuid annab meile väga palju juurde!

Esinejatel, kontserdi nautida soovivatel pealtvaatajatel ja korraldustiimil on väga hea meel, kui sa kohe oma lemmiktantsu lõppedes saalist ei lahku. Naudi kontserti vaheajani… veel parem – naudi seda algusest lõpuni ja usu meid – sa ei kahetse! 

Tants on vaatamist, nautimist ja kaasaelamist väärt! 


♥ LEIA KOOLITANTS FACEBOOKIST
♥ LEIA KOOLITANTS INSTAGRAMIST


Festivali Koolitants 2024 tantsupäevad toimuvad sel aastal 3. veebruarist – 7. maini.
Festivali LÕPPKONTSERDID toimuvad 6.-7. mail Tallinnas, Rahvusooperis Estonia.Festivali Koolitants 2024 tantsupäevade tiim

Peakorraldaja: Raido Bergstein
Kommunikatsioonijuht: Kaisa Kattai
Registreerimiste, graafikute, žürii ja kunstilise tiimi tegevuste projektijuht: Aneta Varts
Tantsupäevade korraldusjuht: Anti Sepri
Infolaua juht: Maike Maiste

Tantsupäevade valguskunstnikud: Priidu Adlas, Sander Aleks Paavo
Fotograaf: Diana Ruitlane-Rüütli
Bussijuht: Mait Reits
Helitehnikud: Kertu Allas-Laumets, Krister Toom
Tiim: Kaisa Ruven, Karmen-Liis Kiipus, Kaisa-Heleen Lääne, Elisabeth Kattai, Loviise Kätriin Gabrel, Marta Liisa Kala, Liisa Prei, Renita-Merili Gross, Sandra Reigo, Heleene Värimäe, Nelli Škaleta

Maakondlike tantsupäevade žürii: Kerstin Lõhmus, Paul Bobkov, Kristina-Maria Heinsalu
Kunstilised juhid: Ingrid Mugu, Kristiina Siig
Kontserdijuht: Kelly Vask

Graafiline disain: Kadi Aare

Peaadministraator: Kersti Uiboupin
Arved: Ulvi Kroon-Mürk
Andmebaasi tehniline haldus, koduleht: Timo Tambet, Artjom Šakirov, Ülo Mürk

Eesti Tantsuagentuuri tiim: Jane Miller-Pärnamägi, Kaisa Kattai, Kersti Uiboupin, Kristjan Kurm, Lii Ainsalu, Raido Bergstein, Ulvi Kroon-Mürk, Valeria Januškevitš

 Täname:
 Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeerium, Kultuuriministeerium, Eesti Kultuurkapital, Kultuuririkkuse aasta, Tallinna Haridusamet, Pakenditööstus, Integratsiooni Sihtasutus, Jalajälg AS (Nike), Tere AS, Corny Eesti, Harjumaa Omavalitsuste Liit, Pärnu linn, Paide linn, Viljandi linn, Eesti Tantsuhuvihariduse Liit, Eesti Noorte Tantsu Ühing, Eesti Tantsukunsti ja Tantsuhariduse Liit.

Koolitantsu korraldab Eesti Tantsuagentuur.

Lisainfo: koolitants.ee
#tantsonkunst
#koolitants


Fotod: Diana Ruitlane-Rüütli, Raido Bergstein