ETA Tantsukooli 23/24 hooaja GRANDE FINALE

GRANDE FINALE KAVA LEIAD SIIT.

8. juuni kell 18:00 kontsertlavastus “Tants liigutab!” Salme Kultuurikeskuses.

Tähistame Eesti Tantsuagentuuri 25. sünnipäeva ning tegusa õppeaasta lõppu, tuues publiku ette selle hooaja säravad tantsud nii meie tantsuõpetajatelt kui õpilastelt. Kes teab, ehk üllatavad mõne tantsuetteastega ka lastelt liikumisinspiratsiooni saanud lapsevanemad? Kokku saab meie vägev tantsupere – õpilased, õpetajad, lapsevanemad, sõbrad, toetajad, koostööpartnerid, koolijuhid ja töötajad läbi aja – need on paljud inimesed, kellel tants südames ning keda tants on liigutanud igaühte omal moel.
Meie usume, et tants liigutab! Tants liigutab nii füüsiliselt kui emotsionaalselt ning loob erinevaid võimalusi oma unistuste teostamisel, eneseületamisel ja õppimisel. Tants võimaldab puudutada inimese hinge, ületada raskeid hetki, luua häid suhteid ning mõista paremini maailma meie ümber ja meie sees.

Kontserdi lavastaja Kaisa Selde kutsub meid kaasa visuaalsele mõtisklusele, et mõista, mida on tantsuteekond ETA Tantsukoolis meisse jätnud. On see kasvamine läbi liikumise ja hoituse? On see hooliv kogukond ja sõbrad kogu eluks?
Milline inimene oled Sina, tänu sellele, et tants on osa Sinu elust? Tants liigutab!

Lavastaja: Kaisa Selde
Laval: tantsijad Eesti Tantsuagentuuri tantsukoolist
Valguskujundus: Priidu Adlas
Video- ja helikunstnik: Kadi Aare

Täispilet 21€
Ostes korraga 4 ja enam piletit on pileti hinnaks 17€
Õpilane, üliõpilane, õpetaja, pensionär 17€
Kuni 6a laps (kaasa arvatud), kes istub vanema süles, tasuta
Toetajapilet 35€ (toetad ETA Tantsukooli kostüümide fondi)

Piletid kontserdile on müügil fienta.com.

Sündmus on vaheajaga ja lõpeb orienteeruvalt kell 21.30.
Vaheajal on avatud ka kohvik.

Toetajad: Eesti Kultuurkapital, Pakenditööstus
Korraldab: Eesti Tantsuagentuur

 

ETA Tantsukool on Eestis tuntud oma kvaliteetse, mitmekülgse ja kaasaegse tantsuõppe poolest. Oleme avanud paljudele meie kooli lõpetajatele võimaluse tegeleda tantsuga professionaalsel tasandil ning andnud väga põhjaliku tantsuhariduse, et erinevaid kunste ja liikumist elukestvalt väärtustada. Meie tantsukooli teeb ainulaadseks just see, et lisaks tantsutehnikale on õppeprogrammis oluline koht loometöödel, tantsuanalüüsil ning tantsijapraktikal. Siit on saanud tuule tiibadesse mitmed tänased tantsuõpetajad, koreograafid, lavastajad ja etendajad.
Vilistlased ütlevad, et ETA Tantsukooli teeb eriliseks just see, et lisaks tantsulistele oskustele arendatakse koolis turvalist kogukonna mentaliteeti, väärtustatakse igaühe individuaalsust ning pakutakse erinevaid võimalusi eneseanalüüsiks ja ümbritseva maailma mõtestamiseks.
Tantsuõpe meie koolis põhineb nüüdisaegsele õpikäsitlusele, kus lähtutakse avatud, toetatud, loomingulise ja kaasatud õppekeskkonna loomisest kvalifitseeritud erialase haridusega juhendajate käe all. Mitmed meie põhiõppe läbinud vilistlased on jätkanud tantsuõpinguid ülikoolides nii Eestis kui mujal.

2024/25 õppeaastast alustame oma koolis tantsuspetsialisti õppeprogrammiga, mis võimaldab saada esmased teadmised ja kogemused tantsupedagoogikas ning jätkata soovi korral teekonda tantsuõpetajaks saamisel, et ise seda imelist tööd kvaliteetselt ja vastutustundlikult teha.
ETA Tantsukool pakub võimalust ka vabahuvihariduslikuks osaõppeks Avatud Stuudios, kus on võimalus valida just sulle sobivad tantsustiilid, koormus ja tantsuõpetaja. Valikus on tunde kõigile: endale huvitava väljakutse leiavad nii algajad, kesktasemel kui ka edasijõudnud tantsuhuvilised. Avatud Stuudio on hea võimalus neile, kes soovivad tegeleda mõne kindla stiiliga või tantsimisega väiksema koormusega teiste huvialade kõrvalt.

Soovime pakkuda igale tantsuhuvilisele parimat tantsuharidust ning usume, et tantsimine liigutab!