Eesti Tantsuagentuur on teistkordselt valitud Perform Europe´i toetuse saajate sekka

Perform Europe valis aastateks 2024-2025 välja 42 uuenduslikku etenduskunstiprojekti, mis kaasavad 196 partnerorganisatsiooni üle kogu Euroopa.

Eesti Tantsuagentuuri ning Itaalia, Leedu, Saksamaa, Poola, Ungari ja Tšehhi projekti “Bringing Family Theatre to Villages Across Europe” raames jõuavad väikekohtadesse tuurile lavastused Leedust, Poolast ja Saksamaalt. ETA on projekti juhtivpartner.
TantsuMENÜÜs etendub Perform Europe´i toel saksa tantsulavastus “Chiffonade” 2025. aasta kevadel.

Perform Europe on Loov Euroopa poolt rahastatud programm, mille eesmärk on toetada ja arendada etenduskunstide valdkonda Euroopas. Programm keskendub eelkõige ringreiside korraldamisele, püüdes muuta need keskkonnasäästlikumaks, kaasavamaks ja mitmekesisemaks ning selle raames toimuvad sündmused kõikides Loov Euroopa liikmesriikides.

Eesti Tantsuagentuur oli Perform Europe´i toetuse saajate seas ka 2021.aastal, mil Elvas ja Rakveres jõudis publiku ette maroko-prantsuse vabaõhulavastus “Routine”.

Perform Europe´i viib ellu kuuest organisatsioonist koosnev konsortsium: IETM – International network for contemporary performing arts, European Festivals Association (EFA), Circostrada, European Dance Development Network, Pearle * – Live Performance Europe and IDEA Consult.

Loe lähemalt projektist “Bringing Family Theatre to Villages Across Europe” SIIT.

Loe lähemalt Perform Europe´ist SIIT.