Webinar tuuridest väljaspool traditsioonilisi tantsulavasid

Kultuurikorraldajad ja tantsukunstnikud, kes on huvitatud tantsulavastuste jõudmisest uue publikuni väljaspool traditsioonilisi tantsulavasid, on oodatud osa võtma webinaride sarjast.

Sparse PLUS – Supporting & Promoting Arts in Rural Settlements of Europe korraldab 22. oktoobril, 12. novembril ja 3. detsembril webinaride sarja, mille eesmärgiks on tutvustada tuurivõimalusi ja -kogemusi väikekohtades eelkõige alles sellega alustavatele korraldajatele ja tantsuprofessionaalidele, kuid soovi korral on oodatud juba ka kogenud tantsutuuritajad.

Eestis 2019. aastal SPARSE´i toel, Eesti Tantsuagentuuri eestvedamisel ning esimeste aktiivsete kultuurikorraldajate entusiasmist alguse saanud TantsuMENÜÜ tegutseb samuti põhimõttel, et kokku viia tuuritamisest huvitatud tantsukunstnikud ja kohalikud kultuurikorraldajad. Seeläbi aidates ja toetades tantsulavastuste jõudmist uutele lavadele ja publikuni, kes täna veel ei oska võibolla aimatagi, et tantsukunst võiks olla osa meie kõigi tavapärasest kultuurielamusest.

Registreeri webinaridele SIIN.

Julgustame omalt poolt webinaridest osa saama, et meid oleks rohkem, kes sooviksid põnevaid tantsulavastusi viia iga Eestimaa inimeseni.

Kui soovid webinaride kohta lisainfot, siis kirjuta raido@tantsuagentuur.ee

Loe lähemalt klikates allolevale lingile:

THE MENTORING PROGRAM IS BACK!

 

 

Foto: Raido Bergstein