26. augustil 2021 esietendub Eesti Tantsuagentuuri teatrisaalis ETA Kompanii uuslavastus “soft bone sorcery”.

Etendused ETA Teatrisaalis (Hobujaama 12, Tallinn)

26.08.2021 kell 19:00 (esietendus)

30.08.2021 kell 19:00 

31.08.2021 kell 19:00

Piletid eelmüügihinnaga 9 EUR müügil fienta.ee ja alates tund enne algust kohapeal 12 EUR.

https://fienta.com/s/eta-kompanii-soft-bone-sorcery

COVID-19 leviku pidurdamiseks kehtestatud piirangute tõttu on etendusele lubatud üksnes COVID-19 vaktsineeritud, haiguse läbi põdenud või negatiivse PCR või antigeeni testitulemusega külalised.

„I would rather be a cyborg than a goddess“ Donna Haraway

soft bone sorcery on mütopoeetiline tantsulavastus, mis leidnud inspiratsiooni nii käteplaksumängudest, pehmetest võitluskunstidest, nõiasabatite ekstaasidest, töölisklassi tantsudest, laste ringmängudest ja poplugude järgi tantsivate naiste kehalisusest. 

soft bone sorcery on salajaste kogunemiste maagia, mis segab kokku vanu arhetüüpe ja uuemat kehalist arhitektuuri. soft bone sorcery on tehnokapitalismi järeltulijate tantsuloits. soft bone sorcery on sisterhood. 

Sveta Grigorjeva on Eesti lavastaja, koreograaf, tantsija ja luuletaja. On avaldanud kaks luulekogu, teinud veel rohkem lavastusi. Tantsinud nii enda kui teiste töödes. Lõpetab hetkel magistriõpinguid Saksamaal, Justus-Liebig-Universität Giessen´is.

ETA Kompanii pakub oma tantsijateed alustavatele professionaalidele võimalust osaleda tantsulavastuste loomise protsessis koos tantsuala tuntud ja tunnustatud tegijatega. Varasemalt on lavale toodud näiteks Joonas Tageli “A Good Run” ja Rūta Ronja Pakalne “AMIMOVING”. 

Idee, kontseptsioon, lavastus: Sveta Grigorjeva

Koreograafia: tantsijad ja Sveta Grigorjeva 

Tantsijad: Karin Aarelaid, Eliisabel Jõela, Eveli Ojasaar, Mariann Onkel, Maria Schotter, Maarja-Liis Uri

Helikunstnik: Martin Kirsiste

Kunstnik: Fey Piir

Valguskunstnik: Karolin Tamm

Kestus: 50 minutit

Esietendus: 26.augustil 2021 ETA Teatrisaalis

Täname: Trükikoda JOON, Eesti Kultuurkapital

tantsuagentuur.ee

Selleks, et saaksime üheskoos COVID-19 levikule piiri panna, järgime vastavaid tervisenõudeid: https://tantsuagentuur.ee/2021/08/covid-19-piirangutest-tulenevad-juhised-eta-ruumide-kulastamiseks/ 

NB! Eesti Tantsuagentuur pakub koostöös Confido`ga võimalust teha antigeeni kiirtest Sulle sobivas testimispunktis (mitte kiirkliinikus) üle Eesti. Testimisega koos väljastatakse ka vastav sertifikaat. Eesti Tantsuagentuuri teatrisaalis toimuvate sündmuste pealtvaatajatele kehtib antigeeni kiirtestimisel sooduskood (testi hind sooduskoodiga on 17 eurot). Test tuleb teha mitte rohkem kui 48 tundi enne sündmusele tulekut.

Sooduskoodi saamiseks palume saata vastav sooviavaldus aadressil testimine@tantsuagentuur.ee.