INTENSIIV: SUVI 2024 TÄISKASVANUTE ERI, 17. august 2024 Meriküla Spordi- ja Õppekeskuses

Jess! Lõpuks ometi pakub INTENSIIV lapsevanematele võimalust saada tantsuliselt osa sellest maagiast, mis Merikülas suviti tekib.

Ootame osalema kõiki tantsuhuvilisi vanemaid, kes soovivad liikuda, varasemat kogemust tantsust ei pea olema. Kui sul on huvi liikumise eri suundade vastu ja sa oled valmis katsetama ja olema loov ning mänguline, siis on programm just sulle. Kui sa tunned, et päris valmis selleks kõigeks veel ei ole, aga sooviksid olla, siis on programm samuti just sulle:)
Meriküla päikseline looduskeskkond ja merelähedus loob selliseks liikumise rännakuks just sobilikud tingimused. Tantsitakse nii õues kui toas, looduses ja loodusega.

Liigutakse nii sees kui vàljas, nii loodusega kui ka looduses. Oodatakse kõiki lapsevanemaid ja teisi 22+ pereliikmeid.


PROGRAMMI SISU

Töötubade programm koosneb neljast töötoast ning kogu maagia toimub ühe päeva jooksul. Lisaks on võimalik õhtusel ajal saada osa kõikide teiste programmide loomelaborite tulemite näitamisest meie ägedas garaažiteatris.

RŪTA RONJA PAKALNE- LIIKUMISRÄNNAK+ KAASAEGNE TANTS
Rūta esimeses töötoas keskendutakse endale ja liikumisele lähemale jõudmisele, häälestatakse end päevaks ning tutvutakse grupiga. Töötoas kogetakse põnevaid koostegemise võimalusi ning uuritakse liikumise võimet panna meid kõnelema teineteisega hoopis teisel tasandil.
Rūta teises töötoas, mis lõpetab liikumise rännaku päeva, tutvutakse kaasaegse tantsu liikumiskeelega ning õpitakse võimetekohaseid jadasid. Päeva lõpetab mõnus lõdvestus ning ühine reflekteerimine.

ELIISA SIRELPUU- KAASAEGNE JAZZ
Eliisa töötuba is all about dance! Selles töötoas saab tutvuda tantsu etendusliku küljega läbi jazztantsu tehnika. Tunnis liigutakse läbi erinevate liikumiste, katsetatakse erinevaid kvaliteete ning õpitakse koreograafilist materjali. Tunni rõhk on toetaval ning hinnanguvabal keskkonnal, kus nautida liikumist ja arendada oma tantsulist “sõnavara”

IGOR LIDER
Kui keegi väidab, et tänavatants ei ole kõikidele, siis think again! Igori töötoas saab tutvuda tänavatantsu põhiliste elementidega, uurida praktika ägedat improvisatsioonilist olemust ning kogeda ühe võimestava subkultuuri vabaks laskmise tõuget!

Igas töötoas lähtutakse grupi vajadustest ning eelneva kogemuse olemasolu pärast ei ole vaja üldse muretseda!

OSALUSTASU JA REGISTREERIMINE

Programm toimub 10 osaleja täitumisel. Vastasel juhul tehakse tagasimakse.

OSALUSTASU JA PROGRAMM SISALDAB:
Töötoad (4X 1,5 h)
Toitlustus 2x päevas
Õhtune üritus

OSALUSTASU: 85 €
Arve saadetakse nädala jooksul peale registreerimist.

REGISTREERIMISE LÕPP: 31.05.2024
REGISTREERIMINE: SIIN
SÜNDMUSE INFO: intensiiv@tantsuagentuur.ee
ARVETE INFO: ulvi@tantsuagentuur.ee

MERIKÜLA
Meriküla Spordi- ja Õppekeskus asub Tallinnast vaid pooletunnise autosõidu kaugusel. Piisavalt lähedal, et oleks mõnus kohale tulla ja piisavalt kaugel, et oleks võimalik keskenduda just sellele toredale, mida meie suvine kohtumine pakub.
Meriküla kompleks asub otse mere ääres- rand on paariminutilise metsateel jalutuskäigu kaugusel. Ümbrus on turvaline, piisavalt privaatne. Lisaks just täiskasvanute eri programmile loodud lounge`le, kus vahepeal puhata, ootab Merikülas ka helge ja ruumikas keskkond ning korraldajate poolt loodud mõnusad võimalused koos aega veeta, jutustada, mängida mõni aktiivne mäng või lihtsalt vaibal vedeledes taevast vaadata. Neile, kes soovivad ise endale lisaks mõne maitsva vahepala valmistada, on igal korrusel avalik köök, kus saab hoida ja valmistada just enda maitse järgi vahepalasid. Õhtused üritused saavad toimuma meie garaažiteatris, kus ühest tavalisest ruumist saab INTENSIIVI vältel inspireeriv etenduspaik.

ESIMENE INTENSIIVI TÄISKASVANUTE ERI OOTAB SIND!