Tere tulemast ETA Tantsukooli LASTESTUUDIOSSE!

Tantsutunnid ja tantsuga tegelemise võimalused lastele – registreerumine 2023/24 õppeaasta rühmadesse on alanud!

ETA Tantsukoolis on tantsuga alustamiseks tüdrukutele ja poistele mitmekülgsed võimalused. Tants on hea võimalus, et pakkuda lastele rõõmu pakkuvat liikumiskogemust, mis toetab nende valmidust ka edaspidi liikuda, treenida ning hoida oma füüsilist ja vaimset tervist. Tantsuõpe lastele võimaldab kiiremat sotsiaalset arengut ja õpivõimet, julgust ning tahet iseseisvalt ja ka koos teiste lastega tegutsedes hästi hakkama saada.



TANTSUTRENNID POISTELE:

  • Poistestuudio 1. rühm – tantsuline treening – poisid vanuses 5-7 aastat – saavad tutvust teha tantsu treenimise võimalustega ning katsetada erinevaid loovliikumisi kaks korda nädalas tööpäevade õhtutel.
  • Poistestuudio 2. rühm – tänavatantsu treening – poisid vanuses 8-11 aastat – saavad õpetaja Igor Lideriga tantsida ja trenni teha kaks korda nädalas tööpäevade õhtutel. Lisaks on kolmanda tunnina akrobaatika, mida viib läbi Elyca Edovald.


TANTSUTUNNID TÜDRUKUTELE:

Meie pikaajaliste kogemustega ja väikeste balletihuviliste tüdrukute üks lemmikõpetajaid Dagmar Rang-Saal võtab vastu uue rühma!

  • Eelastme 1. rühm balletis (EEL 1B) – tüdrukud vanuses 4-6 aastat – saavad õpetaja Dagmar Rang-Saaliga mänguliselt balletimaailma avastada kaks korda nädalas tööpäevade õhtutel.
    Tutvumiseks saab vaadata videot tantsuõpetaja Dagmari tööst eelastme tunnis, kus osalenud õpilased alustavad uuel hooajal õpinguid juba ETA Tantsukooli põhiastme esimesel kursusel.

Lastel vanuses 4-6 on võimalik tantsu õppida koos ETA Tantsukooli õpetajate Valeria Januškevitši ja Karoline Suhhoviga ka Poska ning Kiikhobu lasteaedades.

 

  • Algastme 1. kursus – ballett (ALG 1B) – tüdrukud vanuses 6-8 aastat – saavad õpetaja Dagmar Rang-Saaliga klassikalise tantsu põhitõdedega tutvust teha ning mänguliselt tantsumaailmast rõõmu tunda kaks korda nädalas tööpäevade õhtutel. Lisaks on kolmanda tunnina akrobaatika, mida viib läbi Elyca Edovald.
  • Algastme 1. kursus – tantsuline treening (ALG 1A) – tüdrukud vanuses 6-8 aastat – saavad õpetaja Karoline Suhhoviga hea aluse kehatööks läbi erinevate tantsutehnikate ning sukelduda tantsude loomise ja etendamise maailma kaks korda nädalas tööpäevade õhtutel. Lisaks on kolmanda tunnina akrobaatika, mida viib läbi Elyca Edovald.
  • Algastme 2. kursus – tantsuline treening (ALG 2A) –  tüdrukud vanuses 9-11 aastat – saavad õpetaja Julia Konevaga alustada koos treenimist, avastada tantsukunsti võimalusi ja tantsida kahel päeval nädalas peale kooli. Lisaks on kolmanda tunnina akrobaatika, mida viib läbi Elyca Edovald.
  • Algastme 4. kursus – tantsuline treening (ALG 4A) – tüdrukud vanuses 10-12 aastat – saavad õpetaja Eliisa Sirelpuuga saada teadmisi ja oskusi kaasaegse tantsu põhimõtetest, tehnikast ning tantsude loomisest kahel päeval nädalas peale kooli, kaks tantsutundi korraga. Lisa tundideks on klassikalise tantsu alused ning tantsuline treening.
  • Algastme 4. kursus – ballett (ALG 4B) – tüdrukud vanuses 9-11 aastat – saavad õpetaja Valeria Januškevitšiga õppida klassikalise tantsu tehnikat ning sellele tuginedes õppida ka teisi tantsustiile ja käia esinemas. Tunnid toimuvad peale kooli kahel päeval nädalas, kaks tundi korraga. Lisa tundideks on kaks korda nädalas toimuv tantsuline treening.

Kõikide rühmade tundide kellaajad täpsustuvad augustis 2023.

Huvi korral registreeri juba täna sobivasse rühma täites vastuvõtu ankeedi siin, siis saame saata Sulle täpsustavat infot ning tagada koha konkreetses grupis.

 


TANTSUTUNNID KÕIGILE

Tantsukogemuse saamiseks ei pea kohe registreeruma põhirühmadesse. Eesti Tantsuagentuuri Tantsukoolis on ka Avatud Stuudio, kus alates 7.-ndast eluaastast on võimalik katsetada just Sulle huvi pakkuvaid tantsustiile ja tantsuõpetajaid ühe tunni või perioodi kaupa. Avatud Stuudio uus tunniplaan täpsustub augustis 2023. Saad juba registreeruda huvipakkuvatesse gruppidesse täites registreerumise ankeedi, et saaksime info täpsustudes Sulle juba konkreetsema info saata.

 



TANTSUANSAMBEL LEE TANTSUTUNNID

Enam kui 40-aastase ajalooga tantsuansambel Lee võtab vastu pisikesi tantsuhuvilisi vanuses 4-7 aastat. Tundides avastame mänguliselt rahvatantsumaailma, õpime rühmatunnetust ja kaaslastega koostöös tegutsemist.
Tunnid toimuvad kaks korda nädalas Eesti Tantsuagentuuris, juhendajateks Lee kauaaegne
tantsuõpetaja Hele Pomerants ja ansambli kunstiline juht Maria Uppin-Sarv.

LEE tegemistega saab lähemalt tutvuda SIIN.

 


TANTSUSÜNDMUSED LASTELE 2023 KEVADEL JA SUVEL

Parim kingitus, mida saame pakkuda oma lapsele on hoida tema julgust ja tahet liikuda – oskust hoida tervist!
Leiame, et liikumise võlu võiks laps avastada varakult ja eriti tore on lapsel seda avastada koos oma vanematega. Võimalus oma vanematega koos tegutseda, on just see, mis teeb väikesed lapsed alati õnnelikuks. Vanemad on ja jäävad lastele olulisemateks eeskujudeks.

Sellest tulenevalt korraldab Eesti Tantsuagentuur erinevaid tantsutöötubasid ja tantsupäevi peredele.

  • 15. aprillil kell 12.00-13.30 toimub liikumispäev “Tantsurännak” peredele Eesti Tantsuagentuuris. Tähistame läbi tantsu käimasolevat liikumisaastat ning 29. aprillil toimuvat rahvusvahelist tantsupäeva. Loe infot ja registreeru siin.
  • Hea võimalus saada tantsupisik on vaadata teiste laste esinemisi. Tule vaata ETA Tantsukooli õpilaste selle hooaja tegemisi 10. juunil kell 17.00 toimuval kevadkontserdil GRANDE FINALE Salme Kultuurikeskuses.

Ja nii ütlevad ka teadlased…

  • tants on kehasõbralikuim viis liikumiseks

  • tants hoiab nii füüsilist, vaimset kui emotsionaalset tasakaalu

  • tants loob tugevaid suhteid iseenda ja teiste ümbritsevate inimestega

  • tants õpetab oma keha paremini kuulama ja loob tervise hoidmise harjumuse.

     

Meie toetav tantsupere ootab kõiki lapsi ja nende peresid Eesti Tantsuagentuuri tegemistega tutvuma – kohtumiseni!

Tants liigutab!

Lisainfo: kool@tantsuagentuur.ee
Tel: 5662 7254 (Lii Ainsalu, ETA Tantsukooli juhataja)

ETA Tantsukool