Uute õpilaste vastuvõtt – tule tantsi ETA Tantsukoolis!

Põnevad ja kvalifitseeritud õpetajad, järjepidev süsteemne ja kaasaegne õppeprogramm, koostöö tantsuprofessionaalidega loomelaborites ning esinemisprogrammides, ühised loomingulised sündmused ja etendusõhtud ning mitmed avarat maailmavaadet toetavad arenguvõimalused – kõik see väärib sinu aega, pingutust ja eneseületust, kui sind huvitab mitmekülgne TANTS – pakume rikkalikku ja aktiivsust toetavat õppeplaani erinevate tantsustiilidega, rohkelt võimalusi ja valikuid loominguga tegelemiseks ning kaasaegset lähenemist tantsumaailma avastamisel. 

Lapsi vanuses 4-10 aastat ootame eel,- ja algastme tantsurühmadesse ilma katseteta. Järgmisel hooajal alustavad õppetööd kolm uut gruppi: 

  • Eelastme loovtantsu rühm (4-5 aastased poisid ja tüdrukud), juhendaja Karolin Käärik
  • Eelastme eelballeti rühm (4-5 aastased tüdrukud), juhendaja Dagmar Rang-Saal
  • Algastme kaasaegse tantsu rühm (6-7 aastased poisid ja tüdrukud), juhendaja Eliisa Sirelpuu

Liituda saab ka juba olemasolevate eelastme ja algastme gruppidega. Vaata tunniplaani SIIT!

VASTUVÕTUKATSED ETA TANTSUKOOLI vanusele 10-14 ja 15-18!

Ootame noori tantsijaid vanuses 10-14 põhiastme tantsijaprogrammi ning 15-18 aastaseid tantsijakoolitusse

Katsed toimuvad 25.08 – 26.08 algusega kell 18:00 ETA Tantsukoolis!

Kahel päeval on neli erinevat tundi, kus saab katsetada mitmeid tantsustiile erinevate õpetajate juhendamisel. Oluline on osalemine mõlemal päeval. Täpsem ajakava saadetakse registreerunutele e-mailile. Tule kohale 15-20. min. varem, võta kaasa treeningriided ja tantsutossud/tennised (kindlasti sisejalanõud), veepudel ja 5€ sularaha registreerimise tasu.
Tantsukooli katsetele registreerimine toimub läbi kodulehe ja on avatud 21. augustini. Info ja vastuvõtuankeedi leiate siit!

HEA NOOR TANTSIJA – Vaata vastuvõtu infot ETA Kompaniisse