Tahad liituda ETA Tantsukooliga? Kutsume sind tasuta proovitundidesse!

Septembrikuu jooksul on võimalik kõikidel tantsuhuvilistel vanuses 4-15 aastat osaleda ETA Tantsukooli tasuta proovitundides, et saaksime ühiselt leida õpilasele just temale sobiliku kursuse ning individuaalselt läheneda kujunevale õppekoormusele.

Proovitundides osalemiseks tuleb oma soovist teada anda kool@tantsuagentuur.ee või täida vastuvõtuankeet siin!

Tants liigutab! 

  • meie tantsupere väärtustab mitmekülgset ja kvaliteetset tantsuõpet, toetades õpilaste huvi õppida tantsukunsti võimalikult sütitavalt. 
  • tantsuõpe meie koolis on täis harivaid ja meeldejäävaid elamusi, mis pakuvad parimaid arenguvõimalusi tantsuhuvilistele lastele ja noortele. 
  • oluline väärtus on õpilasi kaasavad traditsioonilised sündmused ja projektid, mis loovad meeldejäävaid elamusi ning ühtehoidva tantsupere. 

Hea tantsuharidus on väärtus kogu eluks! 

  • meie professionaalsed tantsuõpetajad toetavad õpilast, et käia läbi kõige parem ja toetavam tantsuhariduslik teekond läbi mitme õppeperioodi. 
  • tantsutund pole pelgalt treening – lisaks tantsutehnikale on oluline koht tantsuanalüüsil, loometöödel ning tantsijapraktikal. 
  • süsteemset, järjepidevat ja kvaliteetset tantsuharidust pakkuv kool inspireerib, arendab nii füüsiliselt, loominguliselt, emotsionaalselt kui vaimselt- mitmekülgsetele tantsutundidele lisaks professionaalsel tasemel lavapraktika!

Eelaste – 4-6 a. tüdrukud

Eelastme fookus on tants kui rõõm liikumisest. Tantsuline ettevalmistus, kasvatatakse õpilase tantsuhuvi ja arendadakse loovust.

Algaste, 7-10 a. poisid ja tüdrukud

Algastme fookus on tants kui kehakool. Tantsu algõpetus läbi liikumis- ja tantsutehniliste baasoskuste. Mitmekülgse tantsulise ettevalmistuse pakkumine võimaldamaks õpilastel tantsuõpingute jätkamist erinevate tantsustiilidega.

Põhiaste, 10-14 a. noored

Põhiastme fookus on tants kui eneseväljendus. Laiapõhjaline baasharidus läbi erinevate tantsustiilide, et õpilane oleks võimeline etendama tehnilisemaid koreograafiaid, kus tähelepanu on täpsusel ja väljenduslikkusel.

Tantsijakoolitus, 15+ a. noored 

Tantsijakoolituse fookus on tants kui tee lavale. Orienteeritud professionaalse tantsuhariduse omandamisele. 

Tantsufilm, 15-26 a. noored 

Tantsufilmi õppeprogramm integreerib kaasaegse tantsu kogemuste baasi ning filmimaailma võimalused. 

Olete oodatud!