Registreerimine ETA Tantsukooli on alanud!

Suurepärane, et tunned huvi tantsu vastu!

ETA Tantsukool on tegutsenud juba üle 20. aasta. Meil on tugevad juured ja lennukad lähenemised. Oleme Eestis tuntud oma kvaliteetse ja mitmekülgse TANTSU PÕHIÕPPE poolest. Sellest aastast avasime uue võimalusena ka AVATUD STUUDIO KLASSID, mis võimaldavad osalemist üksikutes tantsutundides väiksema koormusega.


Tutvu meie tantsuõppe võimalustega, täida vastuvõtuankeet  ja registreeri septembrikuu TASUTA PROOVINÄDALALE! Aitame valida just sinu huvile ja vanusele sobivaima programmi.

NB! 29.08 toimub SISSEHÜPPE-ERI eraldi PÕHIASTME ja TANTSIJA KOOLITUSE HUVILISTELE, kus töötubade vormis aitame välja selgitada igaühele sobivaima tantsugrupi edasiseks arenguks.

  • ETA Tantsukooli PÕHIÕPPES on võimalik läbida süsteemne tantsu õppeprogramm läbi erinevate õppeastmete ja õppeainete, mille hulka kuuluvad kaasaegne tants, ballett, jazztants, akrobaatika, tantsuline treening, tänavatants, repertuaari klassid, tantsufilm, eesti tants, tantsuanalüüs, kompositsioon, improvisatsioon, esinemispraktika jne. 

    EELASTE (4-6 aastased lapsed)
    ALGASTE (7-10 aastased lapsed)
    PÕHIASTE (11-14 aastased noored)
    TANTSIJA KOOLITUS (15-22 aastased noored)
    POISTESTUUDIO (6-9 aastased poisid)
    :
  • AVATUD STUUDIO KLASSID, kus saab katsetada erinevaid tantsustiile üksikute tundide põhiselt. (Info peagi!)


Meie tantsukool on kokkuhoidev tantsusõpruskond, kus väärtustatakse igaühe isikupära ja üksteist toetavat koostööd. Tegutseme hubases tantsumajas Tallinna kesklinnas, kus on mõnusad ja kaasaegsed ruumid nii treeninguks, esinemiseks, ühisteks sündmusteks ja omaloominguga tegelemiseks.

Kõik õpilased on eriliselt hoitud meie väga armastatud, inspireerivate ja professionaalsete tantsuõpetajate poolt – nad on lihtsalt parimad!

Kogu hooaja jooksul saab toimuma palju erinevaid elamusi pakkuvaid esinemisprogramme, festivale, laagreid, töötubasid, lavastusprotsesse ja palju muud nii Eestis kui ka välisriikides – igaüks saab valida just talle sobivaimad väljakutsed!

Hüppa sisse meie tantsusõpruskonda – ootame sind! 

———————————————————————————————–

2022 / 2023 õppeaasta avaaktus (alates algastmest) toimub 5. septembril kell 17.30 Eesti Tantsuagentuuris. Tunniplaaniline tegevus algab 6. septembrist.

Eelastmete infopäevad toimuvad õppeaasta esimestes tundides.